Blogger

forlagsliv

På bloggstedet Forlagsliv skriver en rekke av Cappelen Damm sine forfattere blogg. Der finner du navn som Lars Saabye Christensen, Ingvar Ambjørnsen, Maria Tryti Vennerød og Brynjulf Jung Tjønn. Også en rekke av forlagets ansatte skriver. Ikke alle bloggerne kan sies å være spesielt aktive, men man kan finne et og annet interessant innlegg.

bokbloggerno_linkback

Nettportalen bokblogger.no har en stor oversikt over – ja, nettopp – norske bokblogger, og har samlet dem i kategorier som forfatterblogger, forlagsblogger, privatblogger osv. Vel verd et besøk.

bokmerker-bannerBokmerker.org

Et bloggkollektiv med rundt 8 skribenteri tyveårene. De har bredde i stoffet, med kjærligheten til bøker og litteratur som fellesnevner. De knytter til seg nye skribenter, om rette vedkommende melder seg. Følg dem også på Twitter: @bokmerker

 

skrivelyst

Skrivelyst.com

Personen bak denne bloggen ønsker å samle informasjon som inspirerer og motiverer, og dele den med andre skrivelystne i det ganske land. Mange tips til skribenter.

 

Litteraturbloggen

Nettsider der et tyvetalls skribenter har sine bokblogger. Alle kan lese innleggene, men kun medlemmer får føre blogg. Medlemmer av Litteraturbloggen.no har tilgang til en rekke innholdstjenester som er lukket for ikke-medlemmer, blant annet kan de legge ut egne tekster og få tilbakemeldinger på disse, samt at de kan kommentere andres tekster.

Reklame
%d bloggere liker dette: